Tuesday, 26 June 2007

Fatmir Terziu’s new film Clouds of Smoke

Fatmir Terziu’s new film Clouds of Smoke, that covers the themes of Global Warming and Climate Change, has been selected for screening at Curzon Cinema, 93-107 Shaftesbury Avenue, Soho, LONDON, on 5th June 2007. It is the first time that a film directed and produced by an Albanian filmmaker has been selected for screening at Curzon. The special guests invited to the screening include Mr. Alex Palman, DEFRA; Mike Sergant, BBC News; Tara Jones, voice over artist and FM Radio presenter.


Filmi më i ri i Fatmir Terziut është seleksionuar për t’u shfaqur më 5 Qershor 2007 në një nga Kinematë më në zë të Mbretërisë së Bashkuar, Curzon Cinema, 93-107 Shaftesbury Avenue, Soho, LONDON. Është hera e parë që një film i drejtuar dhe prodhuar nga një filmbërës shqiptar të shfaqet në kinematë qendrore Britanike. Filmi trajton temën e ndryshimit të klimës dhe ngrohjes globale, duke qenë kandidat për çmim në NIFF New York 2007. Të ftuarit specialë në këtë shfaqje janë edhe zotërinjtë Alex Palman, i DEFRA-s dhe Mike Sergant i BBC-se, si dhe Tara Jones e FM Radio.

No comments: